I Danderyds församling arbetar ca 60 personer inom en mängd olika yrken. Här finns präster, diakoner, musiker, ekonomer, förskolepersonal, administratörer, fastighet-, service- och IT-personal, kommunikatör, kyrkogårdsarbetare med flera.

NU SÖKER VI:

Förskollärare eller barnskötare 80-100 %
Kyrkans förskola med 80 barn, finns i Stocksund, Djursholm och Enebyberg. Vi söker dig som är nyfiken, kreativ och medforskande pedagog och vill arbeta Reggio Emilia-inspirerat. Vi erbjuder dig en kreativ och utvecklande arbetsplats med härligt positiva pedagoger, möjlighet till fortbildning och samarbete med församlingens präster och musiker.

Tillträde: 7/8 2017 eller enligt överenskommelse.
Ansökan: mejla din ansökan eller dina frågor om tjänsten till  förskolechef Ebba Zeno.
Vi rekryterar löpande, vartefter ansökningarna kommer in.

Resursperson till Kyrkans förskola
Kyrkans förskola – Reggio Emilia-inspirerad förskola med 80 barn i Stocksund, Enebyberg & Djursholm. Vill du bli en del av vårt team? Du kommer ha fokus på ett 5-årigt barn som är glad, positiv, social, rörlig och med särskilda behov som behöver stöd hela dagen.

Det är meriterande om du har erfarenhet av t.ex. epilepsi, teckenkommunikation eller har jobbat med barn med behov av särskilt stöd. Viktigt att du talar god svenska. Handledning och utbildning på plats. Vi söker även timvikarier.
Tillträde: 8 augusti 2017, eller enligt överenskommelse.
Ansökan: mejla din ansökan eller dina frågor om tjänsten till förskolechef Ebba Zeno, ebba.zeno@svenskakyrkan.se
Senast 24/5 vill vi ha din ansökan. Vi rekryterar löpande vartefter ansökningarna kommer in.