I november 2011 invigdes Församlingens Hus.

Det är ett hus byggt för att mötas i. Byggnaden är modern och välkomnande och ligger nära Danderyds kyrka. Huset är byggt på ett energisnålt sätt i hållbara naturmaterial.
Arkitekt: Helena Tallius Myhrman.
Inredningsdesigner: Eija Söderström Ryman.

Här finns rum för utställningar, konferenser, samtal, minnesstunder med mera.

Församlingsexpedition och kyrkogårdsförvaltning
I Församlingens Hus sitter dessutom församlingens och kyrkogårdsförvaltningens personal under ett och samma tak.

Kapell för andakt, dop och vigsel
Det lilla kapellet på andra våningen är en liten pärla för det lilla dopet eller vigseln. Eller för den som helt enkelt vill sitta ner en stund och få vila och hämta kraft.

Välkommen in du som besöker Danderyds kyrka eller kyrkogården, eller du som kanske är på promenad och bara har vägarna förbi.

Tillgänglighet
Samlingssalarna är utrustad med teleslinga. Det är enkelt att komma in då lokalerna ligger i markplan. Det finns dessutom hiss.

Öppet:
Måndag – fredag kl. 9.00-16.00.
Måndag – fredag kl. 9.00-15.00 (juli)

Adress: Angatyrvägen 39, Djursholm

Visa större karta